Activaties, of ook wel bekend als merkactivatiecampagnes brengen een merk onder de aandacht van het publiek en bevorderen betrokkenheid en interactie met het publiek. Van opvallende pop-upstores tot interactieve promotieacties, wij creëren ervaringen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook blijven hangen bij de consumenten, potentiële klanten en andere belanghebbenden. We hebben een aantal bestaande activaties die we regelmatig inzetten, maar we denken ook graag mee bij de ontwikkeling van nieuwe activaties die goed passen bij het merk, het product en de wensen. Zowel activaties die plaatsvinden op goed bezochte locaties in heel het land, op een eigen evenement of bijeenkomst, of zelfs online. Alles is mogelijk!

Activaties

Merkpromoties

Naast de verschillende activaties die wij kunnen ontwikkelen en organiseren is het ook mogelijk om andere vormen van merkpromoties in te zetten via Bremer Media & Events. Denk hierbij aan een flyer promotie of product sampling. We begrijpen de kunst van het trekken van aandacht en het subtiel overbrengen van de boodschap. Een flyer is een krachtige manier om mensen op straat direct te bereiken. Met de door ons zorgvuldig ontworpen flyers kunnen we direct gesprekken aangaan, waardoor het product, de opening van een winkel of andere evenementen direct onder de aandacht worden gebracht. Wij verzorgen deze promotie tot in de puntjes, zodat jouw bedrijf alleen de succesvolle resultaten van de actie hoeft te ervaren.

Als je een nieuw product of dienst wil introduceren, is doeltreffende promotie essentieel. Onze sampling diensten bieden een perfecte balans tussen informeren en adverteren, zonder dat dit opdringerig overkomt. Klanten kunnen het product direct ervaren en daarnaast lever een dergelijke actie veel zichtbaarheid op voor het bedrijf. Ons ervaren team weet hoe ze het product op de juiste manier in de schijnwerpers moeten zetten. Leg vooral nieuwe ideeën bij ons neer, we denken graag mee!

Winkel- en pandopeningen

Bij Bremer Media & Events begrijpen we dat de opening van een nieuw pand of een nieuwe winkel een belangrijke mijlpaal is die gevierd moet worden. Een frisse start in wellicht een hele nieuwe omgeving, waarbij je graag aan de omliggende bedrijven en bewoners kenbaar maakt dat jullie je hier hebben gevestigd.

Onze expertise ligt in het creëren van onvergetelijke openingsevenementen die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Wij kunnen de gehele opening verzorgen; van catering tot decoratie en personeel. Ballonnen, een drukknop, een grote stekker en confetti mogen hier natuurlijk niet bij ontbreken! Kunnen wij de (rode) loper alvast uitleggen?

Pop-up stores

Bremer Media & Events heeft veel ervaring met het verzorgen van pop-up stores. Met een pop-up store is het mogelijk om producten of diensten op een unieke manier aan te bieden. Door middel van een tijdelijke winkelruimte zijn er geen zorgen over hoge kosten of lange termijn verplichtingen. Een prima keuze als je binnen een korte periode diensten wilt aanbieden zonder dat dit een permanent karakter heeft.

Bremer Media & Events heeft veel ervaring met pop-up stores en kan dus zeer snel schakelen op dit gebied en je van advies voorzien. Wij kunnen een huurpand zoeken, alle benodigde contracten en verzekeringen verzorgen, de winkel compleet inrichten met meubels, technische snufjes en decoratie, de opening van de pop-up store verzorgen en zelfs zorgen voor het personeel in de winkel.

Promobox

Pop-up locaties zijn zeer populair in de evenementenbranche. Onze promobox is 5 meter lang bij 5 meter breed en volledig te branden in eigen huisstijl. De promobox is gemakkelijk te verplaatsen met een aanhanger en klapt volledig in, waardoor hij ook nog eens ruimtebesparend is. Echt alles is mogelijk met deze promotiebox.

Het kan omgetoverd worden tot winkelruimte om verschillende producten uit te verkopen of showcasen, het is mogelijk om de ruimte om te bouwen tot een tijdelijk restaurant, er kan een huisje in worden gemaakt, alsof je binnen stapt in een huiskamer. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Je moet alleen out of the (promo)box denken.

Promowagen

De promowagen van Bremer Media & Events is in te zetten als mobiel kantoor om op deze manier het product of bedrijf dichter bij de klanten te brengen. De promowagen is voorzien van een luifel en een (plexiglazen) schuifwand waardoor klanten de promowagen kunnen betreden. Eenmaal binnen kunnen ze rustig zitten op een van de banken en onder het genot van een bakje koffie uitleg krijgen over het betreffende product of bedrijf. De uitleg kan ondersteund worden door een Smart TV ( met eigen modem), welke is geïnstalleerd in de promowagen.

Op deze manier kun je jouw product of bedrijf dichter bij de klanten brengen en hiermee ook een mobiele reclamewagen tot de beschikking die volledig gebrand kan worden naar eigen wensen. Bremer Media & Events denkt graag mee over jullie wensen zodat je met de promowagen een marketing tool hebt die aansluit bij het product of bedrijf.

Beursstand

Beursstands zijn bedoeld om de aandacht van bezoekers te trekken en hen te informeren over de producten, diensten of ideeën die jij als exposant vertegenwoordigt.
Binnenkort een bedrijf of merk onder de aandacht brengen op een beurs? Bremer Media & Events heeft alles in huis om een beursstand op te bouwen waarbij jouw bedrijf op een professionele en opvallende manier zal worden gepresenteerd.

Het ontwerp van de beursstand is van cruciaal belang om de aandacht van bezoekers te trekken en een positieve indruk achter te laten. Moderne beursstanden maken steeds vaker gebruik van technologische hulpmiddelen zoals schermen, interactieve displays, augmented reality en virtual reality om de betrokkenheid van bezoekers te vergroten. We denken graag mee op welke manier je de beursstand onder de aandacht wil brengen en zullen hiervoor een passend plan voor maken.

We staan voor je klaar

Bremer Media & Events heeft de ervaring in huis om van ieder evenement een unieke beleving te maken, die de bezoeker niet snel vergeet. Wij zijn de puzzelstukjes in het proces, die zorgen voor net dat beetje extra. ‘Gewoon goed geregeld’ betekent, dat onze opdrachtgevers een verzoek bij ons indienen en weten, dat aan alle details wordt gedacht. Het belangrijkste is dat wij jullie volledig ontzorgen, zodat jullie je kunnen richten op de belangrijkste zaken en voornamelijk kunnen genieten van het evenement. Alles is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 (+31) 010 442 44 97
 info@bremermee.nl