Als je op zoek bent naar een deskundige technische partner, dan staan wij paraat om van jouw evenement iets onvergetelijks te maken! Onze technische experts hebben veel expertise en ervaring opgebouwd, onder andere met de volledige technische productie van evenementen zoals de NN Rotterdam Marathon en Rotterdam Unlimited (Zomercarnaval). Wij denken graag met je mee, bieden advies en nemen alle technische zorgen uit handen. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en kan op aanvraag worden uitgebreid.

Evenementen

(Bedrijfs)evenementen kunnen op diverse locaties plaatsvinden, van een eigen bedrijventerrein tot een gekozen evenementenlocatie. Wat voor de meesten een ‘standaard’ locatie is, transformeren wij moeiteloos tot een bruisend evenemententerrein. Denk aan passend entertainment, torendoeken, de gehele technische productie, meubels, decoratie, foodtrucks, festivaltenten en nog veel meer!

Bij Bremer Media & Events halen we inspiratie uit deze evenementen, en geen uitdaging is voor ons te groot. We denken graag mee tijdens de ontwikkeling en zorgen voor de perfecte (technische) uitvoering, zodat jullie zelf kunnen genieten van de eigen festivalervaring. Gewoon goed geregeld!
Online evenementen

Online evenementen zijn toegankelijk voor een breed publiek en niet beperkt door een fysieke locatie. Bremer Media & Events neemt graag de (technische) infrastructuur van online evenementen uit handen, vanaf iedere gewenste locatie en/of in een hybride vorm. Eerder verzorgden wij conferenties, livestreams, webinars en online netwerkevenementen. Wij verzorgen graag de gehele productie, van dagvoorzitter tot technische productie, inclusief camera’s, licht, geluid, regie en het streaming platform. Het is mogelijk om op een intern netwerk uit te zenden of op bekende platforms zoals YouTube of Microsoft Teams.

Daarnaast kan Bremer Media & Events ook de ontwikkeling van het programma of uitzending op zich nemen. Denk hierbij aan conceptontwikkeling, setting, decoratie en presentatoren. 

Verkoop & installatie

Bij Bremer Media en Events verkopen we technische apparatuur, zowel losse apparatuur als complete installaties voor jouw bedrijf of horecagelegenheid. Onze experts staan klaar om een op maat gemaakte installatie samen te stellen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste apparatuur. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd, zodat je verzekerd bent van een naadloze werking van jouw technische apparatuur. We begrijpen dat elke situatie anders is, daarom komen we graag bij je langs om de specifieke behoeften van jouw bedrijf te beoordelen.

Wil je een geluidssysteem dat de perfecte ambiance in jouw restaurant creëert of sportwedstrijden van perfect geluid voorziet? Of zoek je professionele verlichting om jouw winkel in de schijnwerpers te zetten? Onze experts zijn er om je te begeleiden en te adviseren, zodat je de juiste keuzes maakt. 

Dry Hire

Bij Bremer Media & Events geloven we in flexibiliteit en keuzevrijheid. Daarom bieden wij de mogelijkheid om apparatuur op "dry hire" basis te huren. Je kunt de benodigde materialen zelf ophalen en terugbrengen of wij kunnen het afleveren, maar jij houdt de volledige controle over het gebruik van de apparatuur. Het voordeel is dat de kosten beperkt blijven, omdat er geen expertise aanwezig is tijdens het gebruik van de apparatuur. Onze experts staan natuurlijk wel paraat in het voortraject! Ze adviseren je graag over welke apparatuur het beste bij jouw specifieke project past.

O
f je nu een kleine presentatie geeft, een feestelijk evenement organiseert of een indrukwekkende show neerzet: met onze dry hire service heb je de touwtjes zelf in handen en de vrijheid om jouw visie tot leven te brengen. Bij Bremer Media en Events staan we klaar om je te ondersteunen, wat de plannen ook zijn.

Artiesten & entertainment

Bremer Media & Events heeft uitstekende relaties opgebouwd met grote boekingsbureaus en kan er dus voor zorgen dat er altijd een artiest aanwezig is die past bij het evenement. In overleg met jullie wensen is alles mogelijk, van bekende artiesten tot opkomende talenten en van band tot DJ.

We staan voor je klaar

Bremer Media & Events heeft de ervaring in huis om van ieder evenement een unieke beleving te maken, die de bezoeker niet snel vergeet. Wij zijn de puzzelstukjes in het proces, die zorgen voor net dat beetje extra. ‘Gewoon goed geregeld’ betekent, dat onze opdrachtgevers een verzoek bij ons indienen en weten, dat aan alle details wordt gedacht. Het belangrijkste is dat wij jullie volledig ontzorgen, zodat jullie je kunnen richten op de belangrijkste zaken en voornamelijk kunnen genieten van het evenement. Alles is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 (+31) 010 442 44 97
 info@bremermee.nl