Wij kunnen een schakel zijn in het proces, van idee tot uitvoering, of juist het gehele evenement organiseren. Wij hebben veel faciliteiten in huis, waardoor we snel kunnen schakelen en concurrerend kunnen werken. Graag ondersteunen en organiseren we van concept tot en met (technische) uitvoering. Op het gebied van evenementen zijn wij een ‘one stop shop’, waarbij we mee kunnen denken met alle onderdelen van een evenement. Waar het bij andere bedrijven alleen mogelijk is om een enkel product of een gedeelte van de behoeften uit te vragen, is het bij Bremer Media & Events mogelijk om meerdere onderdelen of zelfs de gehele productie uit handen te geven. Wij kunnen snel schakelen met meerdere leveranciers, zodat er maar één aanspreekpunt is.

Bedrijfsevenementen

Wil je een bedrijfsevenement organiseren? Dan ben je bij Bremer Media & Events aan het juiste adres. We werken samen met jouw bedrijf om elk type bedrijfsevenement op maat te verzorgen. Van idee tot de uiteindelijke (technische) uitvoering begeleiden we je door het gehele proces.

Online evenementen

Online evenementen zijn toegankelijk voor een breed publiek en niet beperkt zijn door een fysieke locatie. Bremer Media & Events neemt graag de (technische) infrastructuur van online evenementen uit handen, vanaf iedere gewenste locatie en/of in een hybride vorm.

Publieksevenementen

Bremer Media & Events ondersteunt regelmatig bij publieksevenementen, waarbij we een breed publiek een onvergetelijke ervaring bezorgen. Bij deze evenementen verzorgen we de technische productie of kunnen we ondersteunen bij planning, productie of entertainment.

Entertainment

Bremer Media & Events heeft uitstekende relaties opgebouwd met grote boekingsbureaus en leveranciers, waardoor we altijd gepast entertainment of artiesten kunnen aanbieden voor op een evenement of feestelijke gelegenheid.

Artiesten & entertainment

We staan voor je klaar

Bremer Media & Events heeft de ervaring in huis om van ieder evenement een unieke beleving te maken, die de bezoeker niet snel vergeet. Wij zijn de puzzelstukjes in het proces, die zorgen voor net dat beetje extra. ‘Gewoon goed geregeld’ betekent, dat onze opdrachtgevers een verzoek bij ons indienen en weten, dat aan alle details wordt gedacht. Het belangrijkste is dat wij jullie volledig ontzorgen, zodat jullie je kunnen richten op de belangrijkste zaken en voornamelijk kunnen genieten van het evenement. Alles is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 (+31) 010 442 44 97
 info@bremermee.nl