Middels een bedrijfsevenement is het mogelijk om het bedrijf en / of de producten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij klanten en personeel. Bremer Media & Events heeft alles in huis op het gebied van zowel techniek, entertainment en creativiteit om van ieder (bedrijfs)evenement een unieke beleving te maken die de bezoekers niet snel vergeten. Wij kunnen de gehele organisatie van het evenement uit handen nemen of alleen een onderdeel organiseren. We letten op alle details en zorgen ervoor dat er maar één aanspreekpunt is. Het belangrijkste is dat wij jullie volledig ontzorgen, zodat jullie je kunnen richten op wat echt belangrijk is - de gasten en genieten van het evenement. Gewoon goed geregeld!

We staan voor je klaar

Bremer Media & Events heeft de ervaring in huis om van ieder evenement een unieke beleving te maken, die de bezoeker niet snel vergeet. Wij zijn de puzzelstukjes in het proces, die zorgen voor net dat beetje extra. ‘Gewoon goed geregeld’ betekent, dat onze opdrachtgevers een verzoek bij ons indienen en weten, dat aan alle details wordt gedacht. Het belangrijkste is dat wij jullie volledig ontzorgen, zodat jullie je kunnen richten op de belangrijkste zaken en voornamelijk kunnen genieten van het evenement. Alles is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 (+31) 010 442 44 97
 info@bremermee.nl

Bedrijfsevenementen

Wil je een bedrijfsevenement organiseren? Dan ben je bij Bremer Media & Events aan het juiste adres. We werken samen met jouw bedrijf om elk type bedrijfsevenement op maat te verzorgen. Van idee tot de uiteindelijke (technische) uitvoering begeleiden we je door het hele proces.

Meer informatie

Online evenementen

Online evenementen zijn toegankelijk voor een breed publiek en niet beperkt zijn door een fysieke locatie. Bremer Media & Events neemt graag de (technische) infrastructuur van online evenementen uit handen, vanaf iedere gewenste locatie en/of in een hybride vorm.

Meer informatie

Publieksevenementen

Bremer Media & Events ondersteunt regelmatig bij publieksevenementen, waarbij we een breed publiek een onvergetelijke ervaring bezorgen. Bij deze evenementen verzorgen we de technische productie of kunnen we ondersteunen bij planning, productie of entertainment.

Meer informatie

Entertainment

Bremer Media & Events heeft uitstekende relaties opgebouwd met grote boekingsbureaus en leveranciers, waardoor we altijd gepast entertainment of artiesten kunnen aanbieden voor op een evenement of feestelijke gelegenheid.

Meer informatie