Promoties

Wij brengen energie en beleving.
 

Wij zetten uw product of dienst in de spotlights.Ben je van plan een nieuw product of dienst uit te brengen? Dan is het van cruciaal belang om doeltreffende promotie in te zetten. Bij promotie draait het om interesse wekken bij potentiële klanten, zonder dat dit opdringerig overkomt. Het gaat dan ook om het creëren van de juiste balans tussen informeren en adverteren. Om de juiste balans te creëren is het verstandig om te kiezen voor de diensten van Bremer Media en Events. Ons team van professionals is namelijk in staat om ieder product of dienst op de juiste manier in de spotlights te zetten.

 
 

Creativiteit vooropAls het aankomt op bedrijfspromotie is het mogelijk om voor verschillende vormen te kiezen. Wij kunnen naar wens een passende promotie creeëren, welke het beste aansluit bij de doelstellingen van je bedrijf. Door onze kennis en expertise weet je zeker dat de uitvoer van de promotie op rolletjes zal verlopen. Gewoon goed geregeld. 

Heb je vragen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Eén van onze specialisten staat je graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?

Mening. Ongezouten.
 • Jan Willem Koch
  Ben je op zoek naar een ludiek evenement, denk dan aan Bremer Media & Events!

  We zijn volledig ontzorgt, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ze denken enorm met je mee, waardoor Hallmark met plezier zaken met ze doet.
  Jan Willem Koch
  Hallmark
 • Zara Ghzili en Anne Kleingeld
  Bremer Media & Events heeft ons bij verschillende evenementen ondersteund en geadviseerd. De samenwerking is altijd ontzettend fijn; voor zowel ons als onze opdrachtgevers. Het enthousiasme, de creativiteit en het meedenken in de verschillende fases van een evenement zijn voor ons van grote toegevoegde waarde. Verschillende onderdelen geven we hen dan ook met vertrouwen uit handen; je weet zeker dat het goed geregeld wordt. In onze altijd hectische werkomgeving weten ze als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit is en schakelen ze snel en persoonlijk. Kortom; wij bevelen Bremer Media & Events van harte aan!
  Zara Ghzili en Anne Kleingeld
  Stadion Feijenoord
 • Swami

  Nederlandse Loterij wil niet alleen Nederland gelukkiger en gezonder maken door jaarlijks te investeren in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Dat willen wij natuurlijk ook voor onze collega’s. Daarom organiseren wij intern regelmatig sportieve activiteiten waarbij de inzet van Bremer Media & Events een mooie aanvulling is op de beleving. Zoek je een partij die de sfeer en motivatie weet te vergroten, die creatief is en altijd met je meedenkt. Dan ben je bij Bremer Media & Events aan het juiste adres. Voor Nederlandse Loterij hebben zij, onder andere, de opening van ons kantoorpand, een spinning masterclass onder leiding van Leontien van Moorsel en sportieve activiteiten rondom de Olympische Winterspelen begeleid.

  Swami
  Nederlandse Loterij
 

Jouw uitingen op rolletjes

Bremer Media & Events bezit een rijdende reclamewagen waar jouw reclameboodschap maximaal zichtbaar op is. Met twee grote LED-schermen zijn reclame-uitingen niet meer gebonden aan één vaste locatie, maar wordt deze naar de doelgroep gebracht.

Meer informatie