Bremer Media & Events, bedenker en producent van promotietours, bedrijfs- en publieksevenementen uit Capelle aan den IJssel, neemt branchegenoot FrameWave uit Oude-Tonge over. FrameWave is gespecialiseerd in het faciliteren van elk type evenement of project op technisch vlak; van bedrijfsevenement tot publieksevenement, van concert tot festival. Beide bedrijven richten zich op dezelfde sector en maken het na de fusie mogelijk een complete service aan te bieden, van idee tot uitvoering.

Met de overname haalt Bremer Media & Events nieuwe expertise in huis. De mogelijkheid om opdrachtgevers kennis over audio, video en licht op maat aan te bieden zorgt voor een sterk totaal concept. Na de fusie biedt Bremer Media & Events online events door middel van livestreams aan en breidt het verhuur assortiment aan audio-, licht- en videoapparatuur exponentieel uit. FrameWave wordt versterkt door de expertise en meer dan 30 jaar ervaring van Bremer Media & Events in het creëren van exposure en het geven van energie en een beleving aan een product of dienst.

‍Arno Bremer:

“Ik ben trots op deze stap. Er was reeds jarenlang een fijne samenwerking tussen onze bedrijven wat grotendeels ontstond vanuit het opzetten van Delta Netwerk Glasvezel Informatiepunten en verschillende co-producties in de evenementen sector. De visie van FrameWave is volledig in lijn met die van Bremer Media & Events en we geloven beiden sterk dat het bundelen van onze krachten zal zorgen voor het efficiënter uitvoeren van onze werkzaamheden en in een versterkte expertise.”

Rick van der Vegt en

Sander Timmers vullen aan:

“De fusie verbreedt ons aanbod en stimuleert de groei en mogelijkheden. We kijken ernaar uit voor beide (bedrijven) de competenties te versterken en ons samen te voegen met het enorm enthousiaste en betrokken team van Bremer Media & Events.” 

Rick van der Vegt is geluidstechnicus en heeft zijn Audio Engineering Degree aan de SAE in Rotterdam behaald. Tijdens deze opleiding is hij freelance gaan werken bij verschillende geluidsbedrijven, waarna het snel duidelijk werd dat er markt was voor FrameWave. Rick gaat voor Bremer Media & Events de functie van operationeel directeur bekleden, Arno Bremer blijft algemeen directeur.

Sander Timmers is van origine cameraman en heeft de opleiding Audio-Video techniek aan de Media Academie in Hilversum afgerond. Na zijn opleiding is hij begonnen als remote camera operator bij Dutchview, waar hij onder andere werkte aan projecten als Big Brother, Starmaker en diverse actualiteitenprogramma’s. Sander gaat bij Bremer Media & Events aan de slag als projectmanager facilitair.

Door de overname is FrameWave per 1 januari 2023 verder gegaan onder de naam van Bremer Media & Events en vestigt zich op het kantoor aan de Klaverbaan 106, 2908 KD in Capelle aan den IJssel. FrameWave Studios blijft wel bestaan onder de huidige naam en locatie in Oude-Tonge. 

Geïnspireerd geraakt en/of interesse in een samenwerking met Bremer Media & EventsWij zijn graag de puzzelstukjes in het proces die zorgen voor net dat beetje extra. Graag ondersteunen en begeleiden we van idee tot en met (technische)uitvoering.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rick van der Vegt van Bremer Media & Events.
Telefoonnummer: 010 442 44 97 of stuur ons een e-mail: info@bremermee.nl.

Neem vrijblijvend contact op Over Bremer Media & Events Terug naar home